Kirnu_web_pine_211

Vahvistava-valmennuskonsepti | Ravistamo Oy

2018 – 2019

Projektissa kehitettiin Ravistamolle uusi palvelutuote. Suunnittelussa hyödynnettiin palvelumuotoilua ja ihmislähtöisen suunnittelun (HCD) periaatteita. Projekti aloitettiin toimintakentän kartoituksella ja työpajoilla. Osallistava kehittämistyö vietiin läpi yhdessä Ravistamon henkilökunnan ja kohderyhmien kanssa. Pajoissa kuultiin ja havainnoitiin laajasti eri toimijoiden ja loppuasiakkaiden näkökulmia ja kokemuksia. Lopputuotoksena syntyi uusi ravitsemushoidon kehittämisen työkalu – Vahvistava-valmennus. Palvelu pilotoitiin onnistuneesti hoivayksiköissä.

Tekijät: Jukka Kähkönen, Timo Sirviö, Jouni SIlfver ja Laura Pakarinen

Tulokset ja palaute

Palvelukokonaisuus visualisoitiin, sille suunniteltiin oma brändi-identieetti, www-sivu ja tuote lanseerattiin. Palvelu on saanut runsaasti positiivista palautetta, mediahuomiota ja se voitti Food Business Challenge -liikeideakilpailun.

 

Projektissa työskenneltiin koko ajan aktiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa sekä osallistettiin myös valmennuspaketin kohderyhmät mukaan palvelun kehittämiseen.

 

 

Tarjoamme muotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen palveluita
Ota meihin yhteyttä:

Kirnu Kreativ
[email protected]
0407169197

Saamaislahdenpolku 14
70420 Kuopio

About Us

Bifrost is a very clean and contemporary WordPress Theme which fits any needs, it finds use in different purposes like agencies, freelancers, photographer, e-commerce stores.

[email protected]